Vårdag

Åh äntligen är våren här! Och snön får eller ska inte komma tillbaks!
I morgon öppnar uteserviringarna, ett stort vårtecken. Åh vad jag älskar vår, sen kommer sommaren också. Det är inte alls långt kvar.

Vi hade kort skoldag idag, fast jag och några tjejer från alla klasser i nian planerade skolbalen. En stor del av planeringen måste vara klar innan lovet, annars betalar inte skolan lokalen/huset vi ska ha balen i. Plus att idén måste vara bra och seriös.
Skulle egentligen ha utvecklingssamtal men fick precis reda på att det blev inställt. Skönt, eftersom jag hade verkligen ingen lust med det nu. Fast nu blir det HK plugg, inte alls kul men måste göras.
Ciao!


Vinn presentkort från Kissie!


I want! Allt du behöver göra för att vara med och tävla om det här kortet är att gå in på www.Kissies.se , leta reda på inlägget med denna bild och följ instruktionerna. Lycka till!

Pink

Denna goding är lungt en av aprils inköp! Älskar rosa, älskar den rosa färgen! Den finns på Åhléns. Riktig vardagslyx, and I love it!

Monday

Har tittat på The hills och druckit te. Mums säger jag bara! Och på tal om mums, jag och tjejerna har redan bestämmt vår fredag. Jag är ensam hemma och då blir det party party med tjejerna! Längtar redan! Vi ska äta gott och dansa som aldrig förr.

En bra söndag

Strax slutar One tree hill och den efterlängtade Gossip Girl börjar, thihi! Det är nog det bästa med söndagar. Fast ännu en rolig sak med denna dag, jag fick reda på en sak som gjorde mig grymt glad! Kan inte vänta med att berätta det för tjejerna. Cya!


Sunday

Har ni ställt om tiden idag? Jag hade helt glömt bort det när jag vakna, men Alex påminnde mig. Alex bästis sov hos mig idag. Hela morgonen har vi spelat ett spel på mig dator, skitkul verkligen hihi. Men jag har hittat säkert över hundra spel som ingick när man köpte min lilla laptop. Plus att jag har en massa tv-kanaler. Just nu kollar jag på Youtube tv men oftast blir det norska The voice. Den kanalen har ju slutat att sändas i här i Sverige. Det är precis samma sak fast på Norska. Samma låtar och allt.
Vi hörs. Puss!


Party Party

Dålig uppdatering, I know.. Men jag har haft fullt upp, min ursäkt!
Var och fikade med Alexandra. Sen gick vi hem till mig och fixade oss lite och hade galet kul as usual. 
Ikväll ska jag till Passione, eftersom Helene fyller år. Alexandra ska dit också. Så det kommer bli kul!

Ha en underbar lördag, för det ska jag ha. Puss!

Home

Nu är jag hemma. Var på bio med David, hans kompis och hans kompis flickvän. Vi såg Dumpa honom. Den var helt okej faktist.
Nej nu är jag trött. Ska nog göra lite te och slappa framför teven ett tag. Kyssar
!

Darin


Friday night


Friday, my love

Är så grymt glad! Det är fredag, my love!
Om en halvtimme börjar min första lektion, idrott. Sen ska jag klara av den långa skoldagen *suck* gallant! Religion prov idag. Men det fixar jag med ett fint betyg!


Hörs sen. Kyss!


Kandice Hutchison

Om du såg premiären av A double shot at love på mtv i söndags så är jag säker på att du känner igen bruden på bilden? Kandice Hutchison. Fortsätt inte läsa om du inte vill läsa när jag avslöjar lite. Men hon åker ut nästa gång har jag för mig. Och efter hon lämnat programet dör hon i en bilolycka. Gillade ju henne! Hon skulle komma långt i programet. Satt och fundera lite sen kom jag på, om hon inte skulle lämnat programet skulle hon aldrig dö.. Självklart var det inte the twins fel men tanken bara slog mig. Hemskt.. 

Dennis

Två år sen. Vila i frid Dennis. Glömmer dig aldrig.


Shake it


Mina snyggingar

Hej! Jag har precis pluggat. Sen kom Alexandra och Nicklas och gjorde mig sällskap. Och nu är Ida här också. Vi ska strax dra och äta gott. Mys!


RSS 2.0